Kort om oss

Sedan 1978 är vi din privata hyresvärd. Oavsett om du söker ett boende eller en lokal till din affärsverksamhet är Gustafssons bostäder ditt självklara val. Vårt huvudfokus är bostäder och att vara en bra hyresvärd. Närhet och personlig service är därför viktiga ledord i verksamheten. Yttersta beviset på att våra hyresgäster är nöjda är att många bor kvar år efter år.

Familjeföretag på ständig frammarsch

Vi startade i liten skala, några tomter styckades av från familjens privata boende och vinsten investerades i en fastighet. Detta första hyreshus låg i kringlans stad Södertälje, i södra Stockholm. Idag är vi ett väletablerat familjeföretag med ett antal fastigheter på flera orter i landet. Många av våra objekt är centralt belägna. Flest lägenheter har vi i den vackra staden Norrköping där också vårt huvudkontor ligger. Kanske är det inte en slump att det är just här vi är som störst, i den föränderliga staden finns en pionjäranda som liknar den som ligger bakom vår egen framväxt.

Du som hyresgäst ska känna att du har tillgång till fina, välskötta lokaler och bostäder! Det är vårt motto!

För att göra en intresseanmälan mailar du till oss på info@gustafssonsbostader.se.

I intresseanmälan anger du hur stor lägenhet du söker samt var du söker lägenhet. Dina personuppgifter och kontaktuppgifter måste finnas med i ansökan. Vi tar alltid en kreditupplysning på våra sökande så se till att ditt personnummer finns med.